Hur mycket är ett knippe persilja recept

Ett Gott Slut med 3-rätters Nyårsmeny

Ett Gott Slut med 3-rätters Nyårsmeny

Det märks inte minst på hurpopulär den här bloggen och mina kokböcker blivit, de används som receptbank av väldigt många
Årets påskbuffé

Årets påskbuffé

Vi fick ihop en trevlig blandning av olika sorters plockmat tycker jag, men även hur lite man tänker att man ska göra av varje rätt så blir det ändå en massa mat när man väl börjar äta

Påskmat LCHF

Blanda ner yoghurt och grädde och låt puttra en liten stund på svag värme. Rör ut lite Yoghurt med Grädde
Boeuf Bourguinon

Boeuf Bourguinon

Det finns något tröstande i tanken att hur trött man än är efter en dag på jobbet, hur uppfylld man än är av vardagens små förtretligheter, så finns köket alltid där och väntar på en
Vegansk dolma

Vegansk dolma

Vilka vinblad rekommenderar du och hur tillagar jag dom på bästa sätt. Det är en tidskrävande rätt som behöver mycket förberedelser, därför kan det vara bra att förbereda allting dagen innan tillagning
Persiljekyckling

Persiljekyckling

Nu för tiden äter man nästan bara kycklingfilé, hur hamnade man där. Jag använde mig av en stekpåse när jag stekte kycklingen i ugnen - ett väldigt bra tips om man vill ha mycket smak och slippa göra rent hela ugnen
Marockansk bulgur- och rödbetssallad

Marockansk bulgur- och rödbetssallad

beroende på hurmycket tillbehör du har. Om du vill att rätten ska nå fulländning servera den tillsammans med en klick turkisk yoghurt, hummus och nygräddade pitabröd
Zoodles alla Puttanesca

Zoodles alla Puttanesca

Det är nåt visst med sådana där klassiska recept som funnits for ever och som ingen riktigt vet ursprunget till eller varifrån de fått sitt namn, eller hur, foodies
FATAYER - KÖTT & SPENAT PIROGER

FATAYER - KÖTT & SPENAT PIROGER

Det är svårt att förklara hur man viker dom men sök på google så kommer det upp bra bilder. Hur gott som helst
Vegansk Gulasch

Vegansk Gulasch

Visst är det fascinerande hur svårt det kan vara att få lite vettigt jobb gjort ibland. Linda har instruerat mig noga i hur hon gör sin egen och vilka som är de viktigaste ingredienserna i en klassisk ungersk gulasch