Nåja, när jag ramlar in där så får jag veta att om jag ska vispa maräng så ska jag först frysa äggvitorna och sedan tina dem innan jag vispar för då blir allt så mycket bättre
Under tiden smälter jag en rejäl klick smör i en kastrull på sidan om och pressar en halv citron i smöret samt vispar ner en klick wasabi, exakt hurmycketär svårt att säga men jag tog en matsked och dog inte av överhettning
Och du kan jobba hurmycket du vill med denhärrätten. (Det blir mycket godare än kokta ärtor). Det är helt enkelt förbannat gott ihop, till exempel i en fiskgratäng
Hur gör ni hemma. Men barn lär sig gilla smaker, och om man bara serverar köttfärssås och spaghetti lär de sig heller inte tycka om så mycket annat än just exakt de smakerna
Vi fick ihop en trevlig blandning av olika sorters plockmat tycker jag, menävenhur lite man tänker att man ska göra av varje rätt så blir det ändå en massa mat när man väl börjar äta
Servera gärna med en klick turkisk yoghurt eller liknande. Känns busigt, eller hur. Tonfiskfyllningen i receptet nedan blir väldigt god med dill och mycket mjukstekt purjolök och paprika
Dels genom att dela med mig av mina bästa recept här ifrån bloggen, här har jag lite tips och resonemang om hur man kan tänka med maten på det veganska julbordet i ett tidigare inlägg men också genom att faktiskt hjälpa dig att laga maten