Med de här tre rätterna gick det hur smidigt som helst trots mindre tid. En god Italieninspirerad trerätters som går snabbt att göra förutsatt att man har allting hemma
Hur fan skall man då kunna göra en fettfri majonäs. Dessa små bollar fräste jag upp i god olivolja tillsammans med färska sockerärtor, gott och fräsht tillbehör
Hur jag nu ska klara mig med bara en användbar arm i en månad kommer att bli intressant att se och tyvärr betyder det även att mina äventyr i köket kommer vara färre än vanligt till att börja med i alla fall
Under tiden, skär baconen i små bitar, lägg åt sidan, gör samma sak med löken. Blanda äggulor och vispgrädde i ett glas och häll sedan det i kastrullen
Nu har hösten gjort sitt intågande på riktigt, nu vaknar man upp till riktiga frostmorgnar. Då hällde jag av vattnet och tog undan en del som fick göra baconen sällskap i stekpannan
Hur mycket av vikten som är vatten vågar jag inte gissa på, det är nog en del. Väldigt dyrt, och när mangör svampsoppa vill man ju verkligen inte snåla på det
Såhär gör du. Smaka av och tillsätt eventuellt mer saffran, tomatpuré och vin. Purjolök ( ca 20 cm av den). 200ml vispgrädde. 150ml matlagningsgrädde. 1 pkt saffran (mer kan behövas beroende på hur mkt man vill att det ska smaka saffran). Purjolök ( ca 20 cm av den). ca 20 cm av. 200ml vispgrädde. 150ml matlagningsgrädde
Idag är jag väldigt glad att kunna presentera första avsnittetav fyra av en liten miniserie där jag och Elaine Eksvärd (som ni kanske känner ifrån Snacka Snyggt Retorikbyrå, Treskablinoll och hennes jätteblogg och instagram) utforskar livets nödvändigheter och hurman får till dem på bästa sätt som vegan
Vi är på gång med att göra om vår altan nu i vår och vi har haft lite hjälp med att ta fram ett förslag på hur vi ska kunna göra detta och vi hade lite avstämning idag