Det vita vinetärdäremoten ny flaska som vi fick hem att provsmaka, vi drack det till kycklinggratängen och det gick hur bra som helst, även om det enligt instruktionerna ska passa bäst till fisk och skaldjur
Jag antar att det märkts på onsdagkvällarna att Markus ären favorit Själv kan jag inte förstå hur jag har kunnat bomma att titta på Sveriges Mästerkock alla tidigare år
Steg för steg hur du gör en pumpa av papper. Doppa sönderrivna pappersbitar i det kladdiga äckliga klistret som har ett namn du förmodligen uttalar lika bra som Gudrun Schyman efter två flaskor vin
Hurmånga slag vi slog och hurmånga svordomar vi drog, tappade vi snabbt räkningen på. Tyvärr kom hon inte till då, mendennagången så var turen på vår sida och efter att ha kikat igenom alla många fotoalbum med olika mönster så föll valet på dessa snirkliga blommor
Idag ska vi - Luciadagen till ära - titta närmare på hur du kan smaksätta din kombucha. Många av er har redan startat upp enegen kombuchaverkstad hemma i köket
Det debatteras om hurmånga grundsmaker man kan känna i munnen. Det får vara hur det vill med det, jag har ju ändå brukat ett visst våld på biffen med mina knivar
Tankar om hurgrillen tändes trots regn och doften från en grillad Flankstek gjorde entré i min dagdröm och strax var jag framme på torget tillsammans med en massa paraplybärandes människor som inte tycktes gilla det dugglika regnet på samma sätt som jag
Då kan vi skära upp och dela den i bitar som vi själv bestämmer hur stora dom ska vara. Detta ären sån därallt-i-en-grytamiddag och sådana middagar kan man väl aldrig få för många recept av, mindre disk till folket
Hur svårt ska det vara att platta ut en pastadeg och paketera det i rektangulära former. Ibland är jag för lat för att ta lidingöbanan en extra station till ICA och springer istället in på den lite för dyra T-jarlen på vägen ner till tunnelbanan efter jobbet, och tur är väl det
Känn efter hur det går med grytan allt eftersom. Boeuf Bourgignon tillhör en av de franska kökets grundpelare, ett recept som finns i många varianter numera och som får betraktas vara tillhörande kategorin slow food, dvs inget man gör på vardagar
Vi får väl se hurmånga vi ger oss på, det är ju lite priset det hänger på också. )Hur som helst så fortsatte julens intåg senare på kvällennärmiddagen tillagades, Håkan hade lagt fläskfilé i en julinspirerad marinad, med glögg i, redan på torsdagskvällen som stektes och sedan tog in en tur i ugnen tillsammans med en smaskig sås