Att duka upp mitt i naturen på en vacker plats ger en sån känsla av frihet, eller hur. Minnen från uppväxten är starka då man steg upp i ottan för att plocka jordgubbar och ta upp färsk potatis som senare skulle stå på många getteröbors middagsbord
Frågorna ärmånga och svaren kommer se olika ut beroende på vem du frågar men det finns ett visst antal hälsosamma varor som man trott vara nyttiga och möjliga att äta hur mycket som helst av, men där fallet kanske inte riktigt är så
En god numera klassiker som jag gjort många gånger förut. Ett nytt recept för mig och som jag åter igen hittat i det numret av Icakuriren där det fanns flertalet recept med rabarber som huvudingrediens
Ikväll åt jag något jag velat prova lääänge, jag fick en förpackning med Risenta´s frösotto i en låda från Smakbox om jag inte minns helt fel som har stått och stirrat på mig i skafferiet hur länge som helst och något som jag har märkt med mig är att jag alltid frågar alla andra vad dom vill ha för mat till lunch/middag och så blir det nått av det dom gett som förslag
Jag har bakat efter det här grundreceptet många (många. När du sätter in plåten med de kalljästa frallorna, häll ett glas vatten eller några isbitar på den heta långpannan och stäng snabbt ugnsluckan
Sist men inte minst så vill vi tipsa er om ett vitt vin som passar så oerhört bra till sältan i kräftorna, sådana tips kan man väl aldrig få för många av eller hur
Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur. nu Mellanlagret består av Nutella, något som jag inte ätit på mångamånga år
När jag frågar kostklienter med långsam ämnesomsättning, som lätt lägger på sig extravikt trots att de äter “bra”, hur de äter över en dag så får jag ofta höra att de kanske helst skippar frukost och äter mer kvällstid
Perfekt mat när det kommer många. Tillsätt nudlar, morötter, äggröra, böngroddar och soja. Vi har tidigare gjort varianter av det här i stekpanna på spisen, men stekhällen borde ju verkligen bli perfekt till det här tänkte vi
Eller hur gör ni det hos er. Jag vet att i många familjer så kretsar mycket kring maten och godiset. I det härglaset finner ni först i bottnen passionsfrukt