Hur lång tid grillad hel entrecote recept

Chilimarinerad och grillad antrekå - hett och rökigt!

Chilimarinerad och grillad antrekå - hett och rökigt!

Men det har jag inte vågat mig på ännu och kan inte säga något om hur det blir. Jag grillade antrekå, eller entrecôte om vi ska vara noga, för första gången i mitt ganska långa liv den gångna lördagen
Intervju med AnnaBell Nilsson

Intervju med AnnaBell Nilsson

Hur uppkom ditt grillintresse. Det kan vara långt ifrån perfekt så länge smakerna sitter och det blir en trevlig stund kring matbordet när allt står klart

Den kulinariska delen av Kroatien

hur var själva semestern i Kroatien då. Det blev många, långa och mysiga kvällar på restauranger. Jag tycker det är väldigt oartigt att inte kunna åtminstone de mest basala orden, så nu för tiden kan vi säga "tack" (hvala), "snälla" (molim), god dag (dobar dan) och räkna till fem åtminstone

LCHF-campingen i Säffle

En bok som berättar hur viktigt det är att lära barnen att vänja sig vid mat med olika smaker och konsistenser redan tidigt, istället för att ge dem välling

Intervju med Andreas Mathiason

Hur många grillar jag nu äger vet jag inte, har tappat räkningen. JD Grill & Event startades av Johan som en hobbyverksamhet, långt innan jag träffade honom

Intervju med Jimmy Hemmingsson

Hur uppkom ditt grillintresse. se Helt grymma briketter med långbrinntid även vid hög temperatur. Känslan när man serverar en fantastisk måltid till sina nära och kära är ta mig fan helt oslagbar
Intervju med Janne Staffas

Intervju med Janne Staffas

Hurlångt är ett snöre. Hur uppkom ditt grillintresse. Helst ett större köttstycke dom tar tid att grilla
Happy Valentine Linda

Happy Valentine Linda

Hur som helst, stort tack ♥. Loch Lomond Highland Single Malt – Loch Lomond är en highland single malt med smak av vanilj, hasselnöt, russin, rostat bröd, citron, kanel och med en mild och lång eftersmak
Intervju med Robin Edsmyr

Intervju med Robin Edsmyr

Annars är det minst lika mysigt att sitta med en grillöl på altanen och se hur röken stiger sakta utan att ha någon tid att passa
Intervju med Hampus Nordahl

Intervju med Hampus Nordahl

Varför tror du att det är mest män som grillar, hur skall kvinnorna få mer tid för att grilla. Det var första gången jag såg en hel gris (slaktad såklart) och pappa visade hur man förberedde både röken och svinet

Balsam för själen i Sälen! Stöten del 1!

Hur mysigt var det inte när vi kom upp till Stöten i torsdags då hade de ställt marschaller hela vägen upp till Granfjället han tyvärr inte fota men det kändes väldigt varmt välkomnande
Söndag

Söndag

Lördagen fick därför fyllas av storstädning, riktigt bra musik, en lång promenad och en drös med mammor på middag
Ny intervju med Zigge

Ny intervju med Zigge

Hur ser framtiden ut för företaget. Hur uppkom ditt grillintresse. Slump och passion och smaksäkerhet kan tydligen ta en långt