Kolla efter tio minuter hur mycket baconet har stekts och lägg till några minuter om det behövs men det går fort på slutet - se upp så att det inte blir för hårt stekt
Kryddningen går att variera beroende på hur ”true” man vill ha det, men jag lämnar det upp till er. Så jag har ingen aning om hur de ”egentligen” ska smaka
Fast maten var god och vi fick receptena med oss så var det bästa med kursen ändå de små detaljerna och tipsena man fick om hurman skall göra i olika skeden
Hur har ni andra det där ute. Januari månad brukar vara ganska lugnt för mig, och än så länge har jag inga större utsvävningar inplanerade i min almanacka, men tur är väl det eftersom februari sedan är årets mest hektiska månad i denna familjen
Nu får man räkna baklänges beroende på när middagen ska serveras och hur stor kalkon man har. Hurman ugnsrostar potatis och palsternacka behöver jag inte förklara
Hur ofta och hur mycket ska man äta. Under de närmsta dagarna så kommer jag att berätta om hur jag själv tänker kring viktminskning och summera de råd som jag utgår från i min kostrådgivning
Så jag började på mitt sätt och lärde mig mer och mer allt eftersom, och så länge vågen visade nedåt så visste jag att någonstans gör jag, rätt eller hur
Det som slog mig, som alltid är sant, är att det är råvarorna som verkligen avgör hur maten smakar och sedan är det servicen och miljön som avgör helhetsintrycket
Hur bra. Lägg dem på ett tallrik så länge. Jag är fortfarande i min "julbubbla" och jag vill inte riktigt inse att jag har massor med plugg och annat som jag måste ta tag i nu efter den här lilla ledigheten
Ni slipper planera och fundera ut veckans mat och alla recept är klara, en spännande idé eller hur. Det kan ju kännas som mycket att inhandla men flera av basvarorna och kryddorna är återkommande i många av mina recept så det kommer att räcka länge
Jag minns när jag var barn hur vi någon gång ibland vispade ihop en bearnaise från pulver. Så länge ägget och smöret emulgerar så blir såsen lyckad och man kan tillsätta de kryddor man vill ha