Nu har jag aldrig ätit Focaccia så jag vet ju intehur de ska smaka men dessa var grymt goda. Efter att ha kikat på Leilas olika smaksättningar och insett att just Focaccia kan man variera i det oändliga så beslutade jag mig för att behålla blåbären men istället tillsammans med flingsalt
När det gäller hur många lasagneplattor som går åt blir det lätt lite olika beroende på hur storm form du använder och hur såsig du vill ha din lasagne
Pajskalet är alltså glutenfritt och i detta fallet gjort på mandelmjöl och fiberhusk, vill du hellre göra ett pajskal på vanligt vetemjöl så hittar du recept på det här, eller ett med lite grahamsmjöl så finns det här
I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit
Tänk honungen och hur den ger både fin färg och smak. Det blir oftast så att vi tar för oss av maten i köket och lägger upp på varsin tallrik, det är fint nog för oss två här hemma
Lika bra att ta allt på en gång eller hur. Lite matigare blir pajdegen när man har grahamsmjöl i. Nu är jag tillbaka efter först en omgång med halsfluss och sen toppade jag det med en "vanlig" förkylning och halsont
Han visar på hurman med planering och rätt arbetsordning kan få ihop bra mat på en halvtimme. Jag hade så rackarns trevligt tillsammans med mina gäster att jag tappade fokus ibland
Tillsätt pressad vitlök, riven ingefära, yoghurt och flingsalt. Hur coolt som helst. Sker inte varje gång vi har gäster, men någon gång då och då lägger jag manken till
Vi gjorde det i somras och fick känna hur bilen sackade i de branta backarna. Om man kör motorvägen österut från Marseille kommer man snart till kustbergen runt Cassis
Eller hur. Ja man är hungrig och kissenödig mest hela tiden ^^ hihi. Jag valde att tillaga min lax med dessa ingredienser, men nästa gång kommer det nog bli ännu mer grönsaker, samt lite färska örter