Hur gör man sin egen maräng recept

Blå Marmorerade Maränger

Blå Marmorerade Maränger

Maränger är så kul att göra för man kan ha massa olika smaker, tillsatser, färger och former. Du gör såhär
Krusbärspaj med ljuvligt segt marängtäcke!

Krusbärspaj med ljuvligt segt marängtäcke!

Den gördegen, blandar smeten och fixar vispningen i ett nafs. Viktigt att veta om min blogg är jag inte blivit kontaktad av någon leverantör för att göra reklam, utan jag prövar och ger min egna rekommendationer som amatör och därför vet jag att allt jag pratar om fungerar för noviser
Jordgubbar med syrlig färskostkräm

Jordgubbar med syrlig färskostkräm

Marängerna kan sedan förvaras i en lufttät burk nästan hur länge som helst. Ansa och klyfta jordgubbarna i lagom stora bitar beroende på hur stora jordgubbarna är

Marängbakelser

Det här med Instagram är ett grymt bra påhitt. Tänk vad mycket matinspiration som finns där. Mat
LAKRITS-JITTERBUGG

LAKRITS-JITTERBUGG

Provade att tillsätta lakritspulver i marängen och det blev hur gått som helst. Låt vila en stund i kylen medan du görmarängen
Minimuffins

Minimuffins

Små chokladmuffins är perfekta som avslutning på en stor måltid, på kakbuffé när man inte orkar en stormuffin, till barnkalaset när man vill låta ungarna dekorera sinegen efterrätt eller varför inte som ingrediens i en lyxig marängswiss (blanda maränger, glass, grädde, bananer och chokladmuffins i en stor skål och gör både dig själv och gästerna lite lyckligare
4 hg högkvalitativt chokladägg!

4 hg högkvalitativt chokladägg!

Titta bara hur tjocka de är. Att nu bli en av mycket få svenska tillverkare som faktiskt inte importerar sin choklad utan gör den hela vägen är det stora målet för Ulrika och Fredrik
Macaronskolan

Macaronskolan

Tyvärr blir det ju väldigt många äggulor över när mangör macarons, någon som har tips på vad man ska göra med dem

Den maffigaste summeringen i mannaminne

"Jag vill skriva en haiku om sparris men vet inget om haiku så för allas bästa låter jag bli och delar istället med mig om idéer om hurman kan äta sin sparris
Från gröna gelégrisar till Årets Kock!

Från gröna gelégrisar till Årets Kock!

På ett mycket avslappnat, underhållande och givande sätt berättade Klas om sina upplevelser, sin väg fram till vinsten i tävlingen och instruerade oss i hurman öppnar pilgrimsmusslor, fixar till en underbar glass och ordnar fram fantastiska smårätter
Baka som en stjärna

Baka som en stjärna

Hur trevligt låter det inte med Festlig pesstosnurra. Låt jäsa under en timme under bakduk och gör peston under tiden