Tänkte tipsa er om hurman enkelt kan göra sin egen supergoda bärmusli. Känner ibland att vad är det för vits att man skriver, och vem är det som läser egentligen
Men tänk på hur mycket energi du gör av med som bränsle under träningen. Man kan säga att träningen ”låser upp” kolhydraternas dörr in till cellerna på samma sätt som insulin gör
man blir liksom inte klok på hurman ska göra och hurman än vrider på det. så vi har varit oroliga, ångestladdade, rädda och överdrivet uppmärksamma och säkert påträngande med våra frågor och försök att luska ut HUR ont det gör, KÄNNS det som den gången
Att man drar ner på kolhydraterna under en diet är oftast nödvändigt för de flesta, hur mycket man måste dra ner beror bland annat på hur mycket muskelmassa man har, förbränning/ämnesomsättningen, hur mycket man tränar, om man tävlat tidigare osv
Här kommer en beskrivning på hurman lagar ris så som i Mellanöstern. Tiden för kokningen är beroende på hur länge riset har dragit i vattnet i förra momentet
Här är en instruktionsvideo för hurmangör ghee. Så hur löser vi då problemet. Vi har märkt att användning av ghee när mangör tryffel gör det lättare att rulla dem, detta var första gången då vi inte blev kladdiga om händerna när vi rullade tryfflar så ett tips är att använda ghee, annars funkar det givetvis bra med smör om man så vill
Men hur skulle jag servera den. I caponata hittar man vanligtvis inte svarta bönor men jag ville göra den lite matigare så att jag kunde känna mig mätt efter måltiden
För hur många skulle säga nej till att ha en äppelpaj i frukostskålen. Om man inte känner för att spendera frukoststunden utanför hemmets väggar så finns det dock mycket man kan göra själv för att lyxa till det lite extra
Så görman. Tillsätt vatten och honung (även russin om man vill ha det), knåda i ca. 345 g Havremjöl (köp färdigt eller gör eget genom att köra havregryn i ca 5 min i matberedare. 125 g russin (valfritt). Sätt ugnen på 225°C och grädda i 20-25 min beroende på hur bruna du vill ha dem. 345 g Havremjöl (köp färdigt eller gör eget genom att köra havregryn i ca 5 min i matberedare. 125 g russin (valfritt)