Man vill ha så mycket luft som möjligt kvar i degen för ett luftigt och knaprigt resultat. Jag har alltid kokat upp och ihop den, det behöver man alltså inte göra
Tanken är att försöka uppmärksamma fler på hur stor påverkan våra matval har för miljön, samtidigt som vi också kan visa att man verkligen inte behöver käka tråkigt för att äta vego
Vi lagar inte pizza på ofta och man gömmer bort hur kul det är. Om man är ambitiös görmandegen själv, annars finns det bra varianter att köpa i mataffären
Gör den ikväll. Pizzan blir bäst om man har osten direkt efter tomatsåsen. Om man ni vill. Blanda ner resten av ingredienerna och blanda ner så mycket mjöl som behövs för att degen ska släppa och bli smidig
Ibland påckar det på med utgifter som hopar sig och man undrar lite hur det ska gå ihop sig. Det känns skönt att alla mår bra, men när oron över dem släppt, får man sig en tankeställare om att livet är skört, och man borde ta vara på, och vårda det mycket bättre än vad man kanske gör idag
Håll koll på den så lär du dig snabbt hur mycket tid den behöver. Först och främst, när mangörpizza rekommenderar jag absolut att man inte ska nöja sig med sin vanliga ugn med en vanlig ugnsplåt
(Jag tänkte nästa vecka visa hurmangör när man istället ska göra baguetter av samma deg). Det som gör peruansk pizza lite speciell är att man har två såser till, en vanlig tomat och sedan en krämig vitlökssås