Skaldjur som räkor, krabba, hummer och liknande ska aldrig koka utan bara värmas upp. Gott att servera med citronklyftor, kokt potatis eller ris och bröd
Den här mumsiga risotton åt Anette och jag förra helgen och receptet är från Allt om mat. I originalreceptet skulle det inte vara med parmesan, men visst tusan ska man ha det
Blanda hummerkött, majonnäs, citronsaft och selleri. Jag använde ett korvbrödsrecept, för det ska vara mjuka bröd till lobster rolls, men jag matade jästen med lite vit sirap och använde vetemjöl av bagerikvalitet för att få extra jäskraft och riktigt fluffiga bröd
Ett laxrecept till. Stekt till en god risotto, grillad till en bit ja lax (ja. Och ett asgott recept som är superduperenkelt att göra har ingen dött av
speciellt om man önskar äta svenska kräftor eller hummer eller finare musslor. Ett lite mer fancy och lyx och de andra lite mer humanare i pris och lite mer lättlagat
Det finns i och för sig ett undantag tycker jag, Hummer Thermidor, den franska klassikern. Så när jag tänkte göra krabbrisotto så tänkte jag hoppa över parmesanen, men det hade redan gjorts i receptet jag använde, Angela Hartnetts, så det kanske är en vedertagen regel att de två inte passar ihop
Vi döttrar åt varsin hummer som hade flugit ända från Kanada, till dem hade vi gjort en majo och en schalottenvinägersås och åt allt tillsammans med bröd, smör och citron
vill man sedan äta skaldjur som räkor, krabba, lobster, hummer, havskräftor, ostron, musslor. beroende på vilken fisk, vilket pris den får lov att kosta
Som förrätt blev det hemmagjorda ravioli med hummerfyllning. I det här inlägget från förra veckan hittar ni Paolo Robertos recept på pasta jag jag använder mig av