Glaze. Glaze. Pensla på rikligt med glaze runtom hela spetten. Glaze. Glaze. 1 msk svensk söt senap. 1 dl honung. Ta ut dem efter 15 minuter och pensla på resterande glaze. 1 msk svensk söt senap. 1 dl honung
Smält svartvinbärsgelén i en kastrull och tillsätt senap, honung, soja och BBQ sås. Jag har däremot hittat den perfekta glazen nu, för någon dag sedan hittade jag ett recept på någon matblogg som verkade kanongott
Blanda i en större skål med gräddfil, majonnäs, honung och grov senap. När bubblorna blir större och den får en simmig konsistens är glazen klar och får vila
Blanda créme fraich, glaze och senap i en skål. Glaze. 2 msk flytande honung. 2 msk glaze. 1 msk dijonsenap. Häll av spadet och pensla revbenen med glaze, ställ in i ugnen 200 grader i 20 minuter, pensla några gånger under tiden. Rör ihop alla ingredienserna till glazen och låt stå minst 2 timmar. 2 msk flytande honung. 2 msk glaze. 1 msk dijonsenap
Knäck i äggen i en hög bunke, tillsätt senap och vinäger. Glaze. Gör nu glazen. Glaze. 1 msk honung. Efter 2 timmar i folie tar du upp köttet och penslar på glazen. 1 tsk dijonsenap. 1 msk honung. 1 tsk dijonsenap
Lös upp jästen med salt och honung. Bred på rikligt med yoghurt och senap. Chili- och ingefärsglaze. Blanda jäst och honung i vattnet och tillsätt mjölet
Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot och citronskal. Men idag blev det kyckling på grillen, hade förkokat den och sedan hade jag glazesås på den innan grillning