1 kg tjocka revben, sågade. 4 msk honung. 1 dl sweet chili. 1/2 msk chilipulver. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjocka revben, sågade. 4 msk honung. 1 dl sweet chili. 1/2 msk chilipulver
½ dl honung. Rimmade revben med chiliglaze. ½ dl sweet chili sås. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
En extra bonus med den här rätten är att allt går göra dagen innan gästerna kommer eller tidigare samma dag och sedan bara värma på revben och ställa fram tillbehören
Blanda med mago chutney, riven ingefära, honung, finhackad chili och pressad vitlök. Denna glazen är lagom het med finhackad chili (glöm inte att ta med fröna) och god söt magno chutney
Blanda honung, citron, chili och riven ingefära. Lägg upp en klick coleslaw på knäckebröden, toppa med revben och ringla över honungsglasyren, garnera gärna med lite timjan
en chili. Det blev grillade tjocka revben som blev fantastiskt goda, räkspett, grillade padrones, grillad färskpotatis, grekisk sallad och en limeaioli
Revben ska vara tjocka, feta och knäckta. Salta ordentligt in revbenen i alla vrår och kanter. 1,4 kilo knäckta tjock revben. 1 dl chili sauce. 1 msk honung
Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Efter 1 timme 30 minuter, ta ut revbenen ur ugnen och höj temperaturen till 225 grader. 1,2 kg revben, skurna i bitar. 0,5 dl honung. 1 dl sweet chili sauce
Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra. Lägg revbenen i en plastpåse, häll över marinaden och se till att den blir fördelad jämnt över spjällen