Hittar man crème fraîche iItalien, då måste man utnyttja tillfället. Det går liksominte bara att gå förbi burken i affären utan att lägga ner den i korgen för man vet att det finns något man kommer vilja laga, som man inte har haft tillfälle att laga sedan sist man var hemma iSverige där hyllmetrarna är fyllda med denna vara
Så då hittade jag på lax på spenatbädd med fetaost och citron-crèmefraiche. Ikväll blev det laxigen för vi hade en massa spenatblad hemma som vi behövde göra något med
Först tänkte jag laga en god köttbit men tänkte om när jag kom till affären där jag hittadefinlax, så det blev ett gammalt recept som jag inte lagat på länge
Min underbart "äta-med-sked-sås" hittar du här. Lax, potatis, stekta grönsaker och min kalla sås med cremefraiche, honung, dijonsenap och vitvinsvinäger
Receptet hittade jag Här. Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarnai sesamfrö. Hoppas ni haft en härlig helg och fått en fin start på veckan