Häll i grilloljan, gelén och soyan. 2 msk smör2 msk vetemjöl4-5 dl mjölk1 hönsbuljongtärning1 msk Bbq grill oil Hickory (kan uteslutas eller bytas mot annan grillolja)2 msk röd vinbärsgelénågra droppar soya½ dl creme fraichesalt och pepparSkär rakt igenom filéerna så du får två "schnitzlar" på varje filé. 1 msk Bbq grill oil Hickory (kan uteslutas eller bytas mot annan grillolja)
) Nä, som med allt så är smaken som baken och om du nu inte vill använda Caj Ps BBQ Oil Smokey Hickory (inte reklam, men den är faktiskt bra, har använts till mycket) så slipper du men då kanske det inte blir lika gott
Blanda nötfärsen med grillolja och salt. ½ dl Santa Maria Grilloil Hickory. Pensla med grillolja och grilla 2-3 minuter på varje sida, krydda med svartpeppar