Heta indiska smaker bjuder vi på i Mårtenssons kök idag, det blir en av våra absoluta favoriträtter när det gäller indisk mat och kanske en av de mest välkända
För att få en komplett lunch serverade jag även några extra kycklingklubbor från Kronfågel, korv från Bullens Beer Banger och Lithells, (köpt) potatissallad, grönsallad, några extra såser, bröd, smör och ost
Heta kryddiga kycklingklubbormed solrosfrön - jättegott. Servera klubborna med potatisklyftor och en god kall sås, antingen en färdig creme fraichesås eller en som du gör själv
Bryn dessa i det heta fettet och krydda med lite salt och vitpeppar. Skarvningen bestod bland annat i att det fick bli kycklingklubbor istället för hela lår, uppblandat med lårfiléer och schalottenlök istället för smålökar
Nu ska bloggen heta "Helena, mitt i smeten". Lägg kycklingklubborna på en plåt. Detta blev också gott, den kalla såsenmed dijonsenap lyfte rätten flera snäpp