Ganska ofta blir det dessa saftiga och goda piroger som hamnar i kylväska. Det är så smidigt att ta med piroger för det behövs inga tallrikar eller bestick för att äta dem, vilket är en fördel om man måste äta i bilen
Det funkar att göra snabba och enkla godsaker att bjuda på vid spontanfika, efterrätter efter en middagsbjudning men också piroger, pajer, eller knyten som jag gjorde igår
Till skillnad från dem man köper i frysdiskarna idag var det god smak och mycket innehåll i dem man fick i skolan men hemmagjorda är ändå alltid bäst för då vet man att man får piroger med god smak och mycket innehåll
Och mat i helgen blev bl a en matig omelett och så den nya husfavoriten – hemmagjorda fiskpinnar. Först ut i fredags blev goda Bovetepiroger med en köttfärsröra
Piroger, hemmagjorda Gorbys. Goda hemma gjorda piroger. Piroger, hemmagjorda Gorbys. Sigge chillar i soffan o hoppas på att få smaka av dom smaskiga pirogerna
Jag brukar göra hemmagjorda pizzor och piroger som jag fryser in för att enkelt kunna värma i mikron eller ugnen då man inte alltid har tid för att laga mat
tacokryddor (gärna hemmagjorda, annars försök hitta med så lite socker som möjligt). Just nu vill han typ bara äta Gorbys piroger och mörk choklad, men av erfarenhet vet jag att sådana perioder blåser över
Till efterrätt beställde vi in deras hemmagjorda fudge med chokladglass och kaka med havssalt. Huvudrätten blev deras berömda piroger med olika innehåll som svamp, spenat och anka