Hemmagjordpyttipanna är tuuuusen gånger godare än den färdiga från frysdisken. Ipytten har jag (förutom potatisen) bacon, korv, nötfärs, lök och kryddor
Men idag blev det hemmagjordpyttipanna. Varför har jag inteätitpyttipanna sedan dess. Det serverades även med stekt ägg och rödbetor som är ett måste tillpytt
I dag till lunch gjorde jag hemmagjord gräddstuvad LCHF pyttipanna. Iminpyttipanna blandar jag i det jag har hemma för tillfället och grönsaker är ingenbrist hos mig
Vegobiff med hemmagjord fempepparsås och sauterad savoykål. I grund och botten är det en dekonstruerad pyttipanna med råstekt potatis, stekt lök och biff som serveras med en senapssås och ofta en rå äggula
Pyttipanna med ägg. Skär under tiden baconet istrimlor och knaperstek det i en stekpanna. Vad säger ni, vore det inte dags att kunna klicka hem en halvalindha matkasse på nätet
Då mina vänner är steget från en hemmagjord rödbetssallad inte långt borta. Det går självklart utmärkt att köpa den klar och färdigi våra kyldiskar men äter familijen någon gång pyttipanna eller kalops är chansen stor att ni har en burk inlagda rödbetor ståendes i kylskåpet alla redan
Här kommer recept på minhemmagjorda tomatsås. Pyttipanna stekt iMuurika. Här har jag tyvärr inget foto, men det är väldigt gott att förbereda litepytt av olika rester och steka ute på fjället
30min. Skär allt i lagom stora bitarBryn allt i en stekpannaSmaksätt med text chili, salt och pepparLägg i ugnen 225 grader ca 20 minuterServera eventuellt med stekt ägg
Stek allt på mellanvärme i en gryta och krydda efter önskad smak - jag valde chili och vitlökNjut av dinhemmagjordapyttipanna med stekt ägg och ev en sallad