Daim, och Japp, var nog den tidens riktiga modegodis. Och eftersom veckorpengen inte räckte till allt så brukade jag och min bästis fixa vårt eget godis
Under vår lilla Skåneresa passade jag på att köpa en av mina absoluta favorit godisar. Polkagris, i alla dess former, är i sig mitt favoritgodis men polkagrisspån är nog bäst
Hemlagatgodis har ett nästan lite magiskt skimmer över sig. Det står för så mycket men och jag skulle nog vilja säga att det är mjukhet och värme i godisform
Förutom lite nytt bläck på kroppen träffade jag även familjen en snabb sväng, vilket givetvis ledde till en massa glassätning, eller rättare sagt, frozen yoghurt med sjukt mycket godis – ätning
(exempelvis bröd och godis) och ger långsammare förbränning. ät godis, pommes och kläm en pizza på lördag, skölj gärna ner det med fyra bärs så har du förlorat hela din nyttiga vecka OCH väckt sockermonstret och suget till liv
Smält smöret i en tjockbottnad, vid kastrull. Tillsätt grädde, socker, sirap och vaniljsocker. Koka utan lock, rör om då och då tills smeten håller ett kulprov