Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Idag blev det en riktigt god och hemlagad variant på fiskpinnar med remouladsås. Remouladsåsen slänger du ihop på två minuter och är tio gånger godare än den du köper i affären
Panerad torsk med hemlagadremouladsås, potatis och ärtor. Så var det måndag igen. I helgen packade vi in oss i husbilen och körde ut till Tosteberga i norra Skåne
Middag fiskpinnar, med remouladsås (hemlagad) och kokt potatis. Koka potatis, stek fiskpinnar, klyfta en citron, koka några brysselkål och gör Remouladsåsen så här
Servera med remouladsås, Gärna hemlagad. Mina barn gillar de där färdiga fiskpinnarna. Men de vägrar jag att köpa Så det var ju lite spännande och se om de skulle gilla Mina hemmagjorda
Börja med remouladsåsen. Remouladsås. Blanda de båda majonnässorterna med gräddfilen till en krämig sås. Tillsätt finhackad sardell, lök, kapris, gurka, ägg och örtkryddor