Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. Ja, igår gjorde jag då den där rätten som jag pratat om i veckan, den som jag aldrig gjort förut och jisses vad gott det blev
Mums är bara förnamnet. Söta Sakers månadsutmaning i februari är tillbehör. Jag tänkte faktiskt slå på stort och bjuda på två olika tillbehör nu när jag ändå är i farten
För någon dag sedan lagade vi hemgjorda hamburgare med mams å paps på landet. Mums. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikka på svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Mums. Trots att det är två veckor kvar med "vintermatsedel" börjar det kännas som vår i luften, även om matutbudet i affärerna förstås fortfarande är vintrigt
Mums, mums för alla gottegrisar. Jamen, hur virrig får man vara. Jag glömde ju alldeles bort att ta en bild av mitt stora fat med snofsigt upplagd marängsviss
Mums. Mumsiga rester. I skålen i köket låg det ett gäng tomater som väldigt gärna ville bli tillagade. I kylen fanns en förpackning färsk potatisgnocchi