Kebaben serverade jag i bröd med sallad, tomat, lök och en kebabsås. Skär remsor med hjälp av en osthyvel och stek försiktigt kebaben i en stekpanna i smör eller olja
Hemgjordkebab som smakar som på pizzerian är inte svårt att göra. kebabsås. Smaka köttet och krydda ytterligare medkebabkrydda och salt tills du tycker att köttet är lagom starkt
) Jag använder oftast älgfärs i matlagning, ska bli kul att prova hemgjordkebab. Blanda färsen medkebabkrydda, (eller strö den över den utplattade färsen)
Den hette Korean BBQ Bulgogi och man blandade ihop den med olja och vatten och marinerade sedan "köttet" däri, jag tog vegansk kebab från Hälsans kök, och stekte sedan
Ställ kallt i kylen och skär den sedan med osthyvel. Värm den i stekpannan i lite olja när du ska servera den och ät den med den goda såsen och sallad, gurka, tomat, peperoni servera ev
tanken var att jag skulle hunnit klart medkebaben tills på torsdagskvällen så vi kunde äta det då, men det tog sin lilla tid och sen skulle det kylas innan man steker det så ja, det fick bli köpmat istället och så bestämde vi att äta kebaben på fredagen istället