Gnid in hela fläskkotletten med salt och peppra. 1 kg benfri fläskkotlett. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en lite ungssäker form med smör eller olivolja
Ca 1,5 kg benfri fläskkotlett. Börja med att putsa köttet och ta bort allt fett som du inte vill ha och ta bort senor och dylikt som kanske finns på köttet
För 4-5 personer1-1,5 kg hel fläskkotlett utan ben6-8 vitlöksklyftor med skal3-4 äggsalt och pepparPutsa köttet, alltså skär bort synliga senor och fett. 1-1,5 kg hel fläskkotlett utan ben
Helstekt kotlettrad, med härlig skysås. Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Detta gjorde jag medan jag väntade på den helstekta kotletten jag hade satt i ugnen. Så blev det en riktigt mör fläskkotlett med auberginesås och mycket persilja
Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn med helstektfläskkotlett utan ben
Helstektfläskkotlett med äppelsås, pressgurka och potatismos. Jag sitter och planerar nästa veckas matsedel och försöker planera in så vi äter frukt och grönt efter säsong