Häll upp rödvin och tillsätt schalottenlök, lagerblad, timjan och peppar. Fläskfilé. Servera fläskfilén, västerbottenmoset och rödvinssåsen ihop med en sallad och ev ett portionsbröd
Helstekt FläskfileSalta och peppra runt en hel fläskfilé, häll på lite honungsmarinad. Stek i stekpanna och smaksätt med salt, svartpeppar och hackad färsk timjan
Krydda rejält med salt och peppar samt torkad timjan. Bryn fläskfilén runtom i panna på spisen. 1 hel fläskfilé. 12 tsk torkad timjan. 1Marinerad fläskfilé till buffé1 hel fläskfilé salt och malen vitpeppar 2 tsk torkad timjan 1 dl neutral olja 0,5 dl vinäger 1 tsk fransk senap 1 tsk salt 0,5 tsk malen vitpeppar eventuellt färska örterMarinerad fläskfilé till buffé
Putsa fläskfilén. 500 g fläskfilé. 1 tsk timjan. 1. Blanda soja, olja och örtkryddor i en plastpåse. Lägg i köttet och vänd runt så att marinaden täcker hela filén
Tillsätt tomatpuré, buljong, hälften av vinet och timjan. ½ tsk torkad timjan. När köttet är klart så strö timjan över och låt det stå och vila i 15 minuter innan ni skär upp det. 1 kruka timjan