Helstekt entrecote recept

Helstekt entrecote med kantarellsås

Helstekt entrecote med kantarellsås

Ikväll helstekte jag entrecote och till köttet serverades en kantarellsås, crushed sweetpotatoes, brysselkål och ugnsbakade tomater
Helstekt entrecote

Helstekt entrecote

Helstektentrecote är mycket gott och praktiskt att laga när man vill bjuda på något festligt till många personer
Helstekt entrecôte

Helstekt entrecôte

Ingredienser Portioner. 8 1 1/2 kg entrecôte 4 vitlöksklyftor 1 msk rosépepparkorn 1 tsk svartpepparkorn 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 2 tsk salt Sås 3 dl köttbuljong (fond + vatten) 1 dl vitt vin ev salt och peppar 3 msk maizenaredning (för mörka såser) Lägg till i inköpslistan
Helstekt entrecôte med portvinssås

Helstekt entrecôte med portvinssås

1 kg entrecote. Torka av köttet. Bind upp det med bindgarn för en jämnare form och tillagning. Krossa senapsfröna i en mortel
Helstekt entrecote med bearnaisesås

Helstekt entrecote med bearnaisesås

Gnid in entrecoten i salt, peppar och lite olivolja. Skär upp ca 1 cm tjocka skivor av entrecoten och servera på tallrik eller fat med bearnaisesåsen, paprika- och ruccolasalladen samt de rostade rotfrukterna till. 700 gram hel entrecote
Helstekt Entrecôte på grillen

Helstekt Entrecôte på grillen

Med detta recept kommer du att briljera vid grillen. Det tar en stund men är väldigt enkelt. Sätt ugnen på 90 grader
Helstekt entrecôte

Helstekt entrecôte

I helgen laget jeg helstekt entrecôte, et nydelig stykke kjøtt fra Prima Jæren. Det er noe med helstekte kjøttstykker, synes jeg
Helstekt entrecôte...

Helstekt entrecôte...

Helstekt entrecôteLägg en rejäl klick smör i en stekpanna. broccoli och bearnaise. Vet inte varför men den här rätten smakar nog lite extra bra på fredagar
Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad

Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 msk olivolja 1 kg entrecôte , i bit 800 gram potatis(ar) Tomatsallad 3 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 2 msk olivolja 3 msk basilika , färsk, hackad 0,5 msk vinäger 3 msk mynta , färsk, hackad Topping 0,5 dl olivolja , extra virgin 0,5 tsk spiskummin , malen 1,5 dl bladpersilja , färsk, grovt hackad 1 st limefrukt(er) 2 st vitlöksklyfta(or) 1,5 dl mynta , färsk, grovt hackad 1 st chilifrukt , medelstor 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet