När jag bodde i USA - långt innan jag blev en foodie på riktigt, och långt innan jordnötssmöret hade tagit över världen - kunde jag inte för mitt liv förstå kombinationen jordnötssmör-och-sylt på en macka
Till dessert fick vi pâte à bombe (som om jag har fattat det hela rätt är ett ett särskilt sätt att göra moussedesserter) med smak av gin serverad tillsammans med lingonpäron
Tårtan i sig är rätt upp och ner superduper god och som en underbar liten körsbärskaramell hela den. Jag får varje år hjärtat i halsgropen och panikar en liten stund i tro om att jag missat denna dag, innan jag inser att jag inte bor i varse sig USA eller England, och kan återgå till att vara svensk
Min älskade vän Elsa kom förra veckan hem från USA med en alldeles fantastisk last till mig. Öron, ögon, nos och morrhår är alla gjorda av olika strösselFör att göra cakepops av hela kakan använde jag nästan 1 påse candy melts och kanske 40 gram kokosfett
11053 Smokestack Series Terra Incognito, Boulevard Brewing Company, USA. 11937 Smokestack Series Reverb Imperial Pilsner, Boulevard Brewing Company, USA. 11841 Sierra Nevada Double Dubbel, Sierra Nevada Brewing, USA. 11852 Durty Hoppy Brown Ale, Smuttynose Brewing Company, USA. 11807 Old Ruffian Barley Wine, Great Divide Brewing Company, USA. 11881 Imperial Stout, Smuttynose Brewing Company, USA. 11829 Espresso Oak Aged Yeti Imperial Stout, Great Divide Brewing CO, USA