Bäst tyckte de om den snabba varianten - den med HeinzVitaBönoriTomatsås. Enligt konstens alla regler bör man använda torra vitabönor, blottlagda över natten och kokade efteråt med lagerblad och kryddpeppar
Tillsätt ev litevinäger + socker som alternativ) Worchestersås (några tsk, dvs några rejäla stänk direkt ur flaskan) En burk vitabönor (går bra med de itomatsås) En burk kidneybönor eller annan sort med större bönor (häll av skyn på dessa
Jag står inte heller kvällen innanvi ska äta chili con carne och lägger vitabönori blöt över natten utan jag köper en burk med heinzvitabönoritomatsås och använder iminchili con carne
Stefano Catenacci talade om grillkrydda - och om färdigköptpotatissallad med grillkrydda - Tommy Mylliäki om att äta Heinzvitabönoritomatsåsdirekt ur burken
) En del hävdar att det inte ska vara köttfärs i en riktigChili Con Carne, utan typ grytbitar av nöt men jag tycker att det blir mycket godare med färs (är intedirekt någon grytbitoman) och dessutom har jag anänt vitabönoritomatsås, vilketchili con carne-proffsen nog tycker är helt galet då bönorna ska vara "naturella", men HeinzBönoriTomatsås är ju så enormt goda att jag aldrig ens skulle tänka tanken att INTE ha med dem
Chili con carne är vår spagetti o köttfärsås. Mustig, het och perfekt i matlåda dagen efter. Här ska ni får ett recept med gott om grönsaker i, vilketviverkligengillar
ex Heinz. Ett väldigt användbart hopkok av Vitabönoritomatsås. Lägg ibönorna och koka upp igen. Vi håller på för fullt och korrekturläser min och Cecilias kokbok
Hacka vitlök och chilifint och låt dem svettas litei oljan/smöret idin stooooora kastrullHacka löken lite grovt och häll i kastrullen - samtidigt som du fixar köttfärsen enligt nedanBryn köttfärsen (vi kör i fyra omgångar i en stekpanna) och häll i kastrullenHacka alla paprikoritärningsstorlek och häll iI med krossade tomater och vitabönorKör på med Créme fraiche och ChilisåsKrydda rejält med vitlökspeppar och ChilipulverKoka upp och sänk värmen och låt småputtra i två timmarSmaka av och välj själv att tillsätta mer av någon ingrediens om så önskas