Efter att ha ändrat siraps-, socker- och mjölmängder, kylt degen/inte kylt degen, ökat på och minskat jäsmedlet i sammanlagt sex försök fick jag äntligen till dem
Rör ihop rumsvarmt smör, socker, vaniljsocker och sirap till en slät smet. 2 msk ljus sirap. Tillsätt bakpulver, mjöl och havregryn och blanda till en deg
Tillsätt sirap,hackade russin och vatten. 2 msk ljus sirap. Värm ugnen till 200 grader. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, smör, socker, havregryn och salt så att det blir en smuldeg
Här är ett supergott å enkelt recept på havrekakor. 0,5 dl sirap. 0,5 dl sirap. Hej min vän,. Hur mår du. Idag fyller min mamma år å det ska vi fira med ett GOTT kalas
4 dl vetemjöl 6 ½ dl havregryn 145 g smör eller margarin, rumstempererat 1 dl råsocker 1 dl socker 2 tsk bakpulver ½Â tsk salt 2 msk ljus sirap 85 gram russin, hackade 85 gram torkade tranbär, hackade ½Â dl vatten Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, havregryn och salt så att konsistensen blir ungefär som brödsmulor. Tillsätt sirap, russin, tranbär och vatten och blanda samman till en deg, Rulla försiktigt degen i antingen en lång rulle eller i flera små (ca 5-7 cm i diameter). 2 msk ljus sirap
2 msk ljus sirap. 2 msk ljus sirap. Här kan man iallafall inte säga att man inte har tid att baka för dom här tar verkligen ingen tid alls att göra, det är billigt med ingredienser man ofta har hemma och det är fruktansvärt gott