Otroligt goda och lite sega glutenfria havreflarn som går snabbt och enkelt att baka. Glutenfria havreflarn (24 st). 1 dl potatismjöl. 1 dl potatismjöl
Rör ner socker, havregryn, vetemjöl, mjölk, sirap, ingefära och bakpulver till en jämn smet. Låt havreflarnen svalna i några minuter på bakplåtspappret
Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga. )150g marg3 dl havregryn2 dl strösocker0,5 dl sirap0,5 dl grädde1,5 dl mjöl0,5 tsk bakpulverVispa ihop till en smet. 1,5 dl mjöl
Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
Receptet på bullarna på bilden hittar ni om ni använder sökrutan på bloggen. Havreflarn med citronkräm gjorde vi, riktigt goda blev de och de var väldigt lättbakade
rulla ihop degen till bollar och platta ut något så blir de extra runda och fina havreflarn. Låt havreflarnen svalna på bakplåtspapperet så att de stelnar
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till