Jag skulle göra en smörgåstårta med havets tema. Den blev på hönekaka. Fyllningarna bestod av en grund på majonäs,gräddfil och grädde jag blandade den samma grunden till alla tre och smaksatte med lite salt och peppar
Vacker som en smörgåstårta med somriga smaker från havet och helt enkelt underbart god. Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Den här smörgåstårtan är en nyttigare variant än den klassiska. Den här smörgåstårtan är glutenfri, rik på protein och fiber, vegansk och helt underbar både till lunch och som förrätt till (men inte enbart) påsk
Annars kan denna varma smörgåstårta vara ytterligare ett alternativ till fredagarnas tacos, förbered köttfärsen på torsdagen och släng ihop tårtan på fredagen
Smörgåstårta. smörgåstårta. En sak står år efter år högst upp på Sebastians önskelista, en smörgåstårta. Ska ni också fira något i höst är detta mitt favoritrecept när det kommer till den där klassiska smörgåstårtan
eller rättare sagt idag då klockan redan passerat midnatt, kommer föräldrar och syskon med familjer hit för att äta smörgåstårta och annat smått och gott som jag förhoppningsvis hinner fixa till under morgondagen