Denna gång valde jag dock att köpa ett annat märke, det fanns nämligen två märken att välja bland, orginalet Nötcréme och dessutom en som heter hasselnötsmassa
Mal hasselnötterna eller mixa dem mycket fint. Hasselnötsmassa. hasselnötter. Ta bort lite av bullarnas inkråm med gaffel och fyll dem med hasselnötsmassa
Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. 25 g hasselnötter. 75 g hasselnötsmassa eller nötkräm. 25 g hasselnötter. 75 g hasselnötsmassa eller nötkräm
-DJa, jag älskar hasselnötter i alla möjliga former. Åt dom sedan med vaniljglass och en våffla fick också hasselnötsmassa på sig, den hasselnötsmassan som är tillverkad av Printzells i Hässleholm och säljs i askar om 220g
cirka 2 dl Nutella eller hasselnötsmassa. 2 dl hasselnötter, rostade och skalade. Klicka resterande hasselnötsmassa/nutella över kakan och grädda i mitten av ugnen i 200 grader i cirka 10-12 minuter
Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. 25 g hasselnötter. 75 g hasselnötsmassa eller nötkräm. 25 g hasselnötter. 75 g hasselnötsmassa eller nötkräm
Hackade hasselnötter. Pensla med uppvispat ägg och strö över hackade hasselnötter. Hackade hasselnötter. Rumstempererat äkta svenskt smör2 burkar hasselnötsmassaGarnering. Bred ut rumsvarmt smör på degen och sedan 1 helt paket hasselnötsmassa. 2 burkar hasselnötsmassa
Klicka hasselnötsmassan över kakan och grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter. 1½ dl Nutella eller hasselnötsmassa. 2 dl skalade och rostade hasselnötter
Toppa med bitar av persika, skivade jordgubbar och hackade hasselnötter. Vispa vaniljvispen ganska lös, tillsätt hasselnötsmassan och vispa till en tjock grädde
Rör matfett, hasselnötsmassa och socker vitt och poröst. 100 g hasselnötsmassa. Sätt ugnen på 175º. Bryt 100 g av chokladen i mindre bitar och smält den i mikrovågsugn eller över varmt vattenbad