Lägg i haricotsverts. Blanda sedan ner pastan i grytan. 3 små rödlökar150 g pasta2 nävar haricotsverts2 syrliga äpplen1 vitlöksklyfta1 msk vinäger1,5 msk honung1 dl gräddepersiljasaltolivoljaKoka pastan (och haricotsverts i 5 min, om du använder färska). 150 g pasta. 2 nävar haricotsverts
Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricotsverts och den örtkryddade röran. 2 dl kokta haricotsverts och 500 grqm grönsakspasta från Pastella (koktid 1 minut). När det återstår 5 minuter av ugnsbaket, koka då upp lättsaltat vatten och koka haricotsverts. Tillsätt pastan när 1 minut av koktiden kvarstår
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricotsverts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Koka pastan enligt förpackning och ångkoka dina haricotsverts. Keso och kikärter är en utmärkt proteinkälla och haricotsvertsen är så milda i smaken att ens småkompis knappt märker dem
Värm haricotsverts i en kastrull. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Låt pastan rinna av, rör ner Milda flytande margarin, gorgonzola och färskriven parmesan i den heta pastan
4 4 port pasta (gärna spaghetti) 380 g kokta borlottibönor 240 g kalamataoliver (urkärnade) 1 rödlök 250 g körsbärstomater 1 dl riven grana padano 150 g haricotsverts 1 tsk olivolja 1 vitlöksklyfta 130 g pesto arrabbiata 2 dl vatten salt peppar 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong