Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricotsverts och den örtkryddade röran. 2 dl kokta haricotsverts och 500 grqm grönsakspasta från Pastella (koktid 1 minut). När det återstår 5 minuter av ugnsbaket, koka då upp lättsaltat vatten och koka haricotsverts. Tillsätt pastan när 1 minut av koktiden kvarstår
2450 g potatis (gärna cecile)1/2 ask haricotsverts (à 150 g)300 g rostbiff i skivor1 tsk smör salt och peppar1/2 ask färsk persilja (à 20 g)2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)1/2 påse mâchesallad (à 65 g)Koka potatisen. Lägg i bönorna när det återstår ca 3 minuter av potatisens koktid. 1/2 ask haricotsverts
När 2 minuter av pastans koktid återstår, lägg i bönor och ärtor och låt dem koka tillsammans med pastan. 150 g haricotsverts, små, tunna och färska. 350-400 g bavette eller annan lång pasta 400 g kräftstjärtar i lake 3 dl grädde 0,5 g saffran 150 g haricotsverts, små, tunna och färska 1 dl färska sockerärtor 2 färska gula lökar 1 vitlöksklyfta 1 färsk röd spansk peppar, chili olivolja salt och ev
Koka Bavette tillsammans med haricotsverts och potatis. Grönsakerna ska kokas tillsammans med pastan, så bitarna ska vara små så att de får samma koktid
2 port pasta, gärna linguine 1/2 förp haricotsverts (à 150 g)300 g färsk chorizo 1 gul paprika 1/2 msk olja 2 port pastasås (zucchini och paprika)1/2 ask färsk persilja 1/2 dl pumpakärnorKoka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka med bönorna när det återstår ca 3 minuter av pastans koktid. 1/2 förp haricotsverts
22 kycklingfiléer 1 tsk olja salt och peppar 1/2 dl tapenade av soltorkade tomater 1 dl vatten 1/2 dl crème fraiche 2 port pasta (gärna fusilioni)1/2 förp haricotsverts (à 150 g)125 g mozzarella 65 g ruccola 1 tsk olja 1 tsk rödvinsvinägerSätt på en kastrull med vatten till pastan. Ansa bönorna, koka dem med pastan när det återstår 3 minuter av koktiden. 1/2 förp haricotsverts