Höstens grytor och soppor som följer med in till vintern, vårens primörer och sommarens grillningar - alla har dom sintjusning och är på något vis lika efterlängtade
Haricotsverts och grön sparris funkar också. garnering). Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Ha i morötterna, purjolöken och haricotsvertsen. Eventuella rester går att frysa. Originalreceptet på den här ugnsbakade linsfärsen hittade jag på bloggen 'easy cheesy vegetarian' (se här)
Blanda i harcots verts, chili och koriander. Jag älskar fisk i de flesta former och har sedan flera år principen att planera inminst två fisk middagar i vår femdagarsmeny
Och är ni allergisk mot beige mat så ha i lite mer soja och servera haricotsvertsen på tallriken utan att röra ner dem i såsen, då kommer det genast se trevligare ut
Välj gärna brysselkål och broccoli om det finns i din affär och ser fräscht och inte för långväga ut, annars kan man ta frysta haricotsverts och bara lägga med i ångkokaren ovanpå laxen de sista minuterna för att värma