och förkoka inte haricotesverten. Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotesvertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
Sedan häller du över tomaterna och alla andra ingredienser utom haricotesverten. Den här rätten är busenkel att laga men smakar riktigt lyxigt, som om man hade stått länge framför spisen
Det skall vara kul och enkelt att laga mat. 4 bitar färsk lax 200g skalade räkor (går bra med djupfrysta) Djupfryst grön sparris/Broccoli/haricotvertes ½ Purjolök (Går bra att dela i bitar och frysa) 1 knippa dill, finskuren (Finns oxså fryst i påse) Riven ost Margarin (flytande går bra) Olja Salt/Peppar (svart eller Citronpeppar) 1 ägg till pensling
Lägg curry blocket sedan haricotvert. 50g haricotvert. 50g haricotvert. Jag antar att många människor dricker och äter mycket under jul och nyår i Sverige
Here we have Brown rice carrots and haricotvert and chicken. Öppnar kylskåpet och voila är maten redo att bara värmas upp och jag slipper stå och laga mat i hunger