Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Bröden är ganska mättande och det räckte gott och väl med en hamburgare för att göra mig riktigt mätt
Igår blev det en räksallad till lunch och hamburgare till middag och recepten kommer här. Fördela några salladsblad på tallriken och lägg på hamburgaren
Hamburgare "Oopsie style". Hamburgarna gjorde jag på nötfärs som jag blandade med ett ägg, 3 klyftor vitlök och en gul lök,(6 st) stek på nonstickpanna tills dom är klara. Detta blev så gott så det är näsran skamligt att man kan kalla det nyttigt men 300 kcal per portion, jag blev bra mätt på en. I en oopsis är det 45 kcal och 1 gram kolhydrat, perfekt till macka, tacos, pizza. 45 kcal och
En hamburgare ska enligt mig ha några komponenter som gör att den sticker ut. Ett lite sötare bröd för att balansera sältan från hamburgaren, en saftig och salt burgare och en god dressing
Jag lät den tina över natten och gjorde så himla goda hamburgare av den. Hamburgaren gjorde jag på hjortfärsen, lite dijonsenap (efter smak), pressad vitlök, några droppar kantarellfond och salt & peppar
Vi är fortfarande lite inne i amerikanskt "mode" så gårdagens middag blev en mager hamburgare på mitt glutenfria hamburgerbröd (som jag hade i frysen, så smidigt att ha färdigt och bara ta fram när man behöver) med babyspenat, tomat, röd lök, 10% ost, ketchup och lite fettfria sötpotatischips som jag gjorde med min TopChips maker som jag berättat om HÄR. Hamburgaren är Ica's 5% nötfärs blandat med vitlök, 1 ägg, salt och peppar. Vi hittade en Chili's restaurang som mest är känt för sina hamburgare och nachos men de har även sallader (dränkta med fet dressing) och enligt menyn innehöll de flesta salladerna över 700 kcal. 304 kcal, 19 g protein, 44 g kolhydrater, 6 g fett. Hamburgaren är Ica's 5% nötfärs blandat med vitlök, 1 ägg, salt och peppar