Hamburgare. Platta ut färsen till 2 cm tjocka hamburgare. Grilla dem till 45-gradig innertemperatur. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött 16 g finsalt 2 g Svartpeppar, grovmalen 8 skivor bacon (lättgrillat) 8 skivor Sorte Sara (dansk ost) 4 skivor bifftomat 8 st silverlökringar, tunt skurna 4 st hamburgarbröd, hembakade
Forma den till portionsstora hamburgare. ca 500 g högrevsfärs eller nötfärs. Grilla burgarna på båda sidor tills innertemperaturen är 70°C. ca 500 g högrevsfärs eller nötfärs
Fredag imorgon och vad passar väl bättre än hamburgare. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött. Platta ut färsen till 2 cm tjocka hamburgare. Grilla dem till 45-gradig innertemperatur. 800 g nötfärs
Forma till fyra stora hamburgare. Grilla hamburgarna på indirekt värme, ca 8 minuter per sida, tills de nått en innertemperatur på 75 grader. 600 g nötfärs eller blandfärs