När jag nu gjort både coleslaw och hamburgerbröd fattas bara hamburgaren. )Amerikanska hamburgare4 st500 g blandfärs2ägg1/2 gul lök1 tsk salt2 msk Felix BBQ sauce (sweet & smokey)SvartpepparColeslawHamburgerbrödRör ihop färs med ägg, riven lök, salt och BBQ-sås. 500 g blandfärs. 2 ägg
Genomstek, lägg ev. Hamburgare. Skär potatis på längden till långa och rätt smala stavar, lägg i blöt minst en timme, skölj och torka torra i kökshandduk
Ät dem som hamburgare i hamburgerbröd eller mellan två tunna brödskivor. Du kan också använda blandfärs till biffarna men då blir inte smaken lika kraftig
Lägg burgarna på grillen tills de är genomstekta. 500 gram blandfärs. 1 ägg. Forma 4-8 stycken hamburgare av smeten. 500 gram blandfärs. 1 ägg salt och svartpeppar
Hamburgare till. Lägg eventuellt en liten skvätt olja i botten om du är rädd för att bränna fisken. Lägg i torsk, sej, lax eller vad du nu råkar ha för fisk
Vi invigde vår lilla knallorangea klotgrill och fixade hemmagjorda hamburgare. I färsen blandar jag sedan ner ett ägg, klassisk grillkrydda, kanske lite vitlök och massor av peppar (pepparmix is the shit), sen lite salt på toppen
Även en enkel hamburgare kan bli god då den hamnar på grillen. Jag är av den typen som helst vill köpa burgare från en viss kedja då det kommer till just hamburgare
Bacon och stekt ägg är också goda tllbehör. Hamburgare äter väl var man lite då och då men för mig finns det inga köpeburgare som ens kan mäta sig med hemmagjorda
Blanda färs med ägg, potatismjöl, grillkrydda, salt och peppar. Servera hamburgaren med den hemmagjorda hamburgerdressingen, en klick steak sauce och grönsaker så har du en jättesmarrig hamburgare sen