1 msk grönsaksbuljong 1 msk olivolja 0,5 burk(ar) soltorkadetomater 2 msk olja , från tomaterna 1 förpackning kokta kikärtor 0,5 kruka(or) persilja 1 st vitlöksklyfta(or) , liten 1 st citron(er) , rivet skal av en citron 2 msk citron(er) , saft från en citron, 1 - 2 msk 0 st salt 0,5 st romansallad 200 gram halloumi 1 st avokado 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Blanda kikärtor, soltorkadetomater, persilja och basilika i en skål. Lägg ruccola på ett fat och häll över bulgurblandningen, dekorera medtomateroch lägg över den nystekta halloumin
De soltorkadetomaterna ska också grovhackas och allt ska ner i skålen. Det fiffiga med den är att den är lika god varm som kall vilket gör den till den perfekta middagen, matlådan och picknickmaten på samma gång