Hallonsorbet utan glassmaskin recept

Vegansk hallonsorbet

Vegansk hallonsorbet

1. Blanda samtliga ingredienser i en blender/matberedare till en slät smet. 2. Servera direkt eftersom den smälter relativt snabbt
Hallonsorbet.

Hallonsorbet.

Tina hallonen. Kör dem i en mixer tillsammans med 1 dl vatten och florsocker till en slät pure. Passera genom trådsil i en bunke, så slipper du kärnorna
Snabb hallonsorbet

Snabb hallonsorbet

Ingredienser. 2 dl Frysta hallon. 1 dl ljumna hallon. Valfri tillsatts tex Ingefära eller ca 5-15g 90% choklad
Chokladfondant med hallonsorbet

Chokladfondant med hallonsorbet

Servera med hallonsorbet. Chokladfondant med hallonsorbet. Jag älskar choklad och när jag ska välja efterrätt på restauranger så brukar jag alltid välja chokladfondant om det finns på menyn
Vit chokladpannacotta med hallonsorbet

Vit chokladpannacotta med hallonsorbet

Lägg en skopa hallonsorbet på pannacottan. Hallonsorbet (Siaglass). Koka upp grädde och mjölk. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten under tiden
Vit chokladpannacotta med hallonsorbet

Vit chokladpannacotta med hallonsorbet

4 st kulor hallonsorbet. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och mjölk. Dra åt sidan och tillsätt socker, urkramade gelatinblad och chokladen
Glassbomb

Glassbomb

½ liter hallonsorbet. Halvtina mjukglassen tills den är mjuk och formbar. Klä en rund hög form på ca 2½ liter med plastfolice och lägg ner glassen
Leilas Prosecco cocktail

Leilas Prosecco cocktail

2 små kulor hallonsorbet. 2 champagne flöjtglas 2 små kulor hallonsorbet prosecco La Robinia (extra Dry)
Crème Brulee med lakrits

Crème Brulee med lakrits

Servera gärna med hallonsorbet eller mangosorbet. Jag brukar ha vaniljstång i Crème Brulee. Nu när jag provat med lakritspulver, så tycker jag att de blir mycket godare i smaken med den härliga brytningen som lakritsen ger
Crème brulee med vanilj och hallon

Crème brulee med vanilj och hallon

Servera med färska bär och hallonsorbet. hallonsorbet. Gör så här. Värm ugnen till 100°C. Koka upp grädde, mjölk, vaniljstång och socker