Servera med vispad grädde. Tillsätt sockret under vispning och vispa till en blank maräng. Kavla eller tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
De var riktigt smarrigt medhallonmarängen, men kanske aningens mycket, det hade räckt med hälften tycker jag, men för utseendets skull så är det ju fint med mycket
En pajbotten med hallon, toppat medmarängtäcke. men vi får fira dubbelt upp till helgen istället Men som "räddaren i nöden" kom mamma och pappa kom med en härlig hallonpaj i högsta högg, så lite firande blev det allt
Hur trevligt som helst även om kakmagen är till bredden fylld med kaksmet och hallonpaj och ingen rörelse what so ever (förutom den kroppsaktivitet som krävs i stegen mellan ugn och arbetsbänk) har utförts
Har varit ett lite oväntat uppehåll här på bloggen, dels för att min man tog med sig datorn när han var iväg på ett LAN och dels för att det har varit fullt upp här hemma inför barnbasaren
Jag får återkomma med resultatet. Maräng. Tärna smöret och nyp ihop det med vetemjöl och florsocker. Kavla ut mördegen, klä en pajform med den och sätt i frysen
Servera pajen med vispad grädde. Tillsätt sockret under vispning och vispa till en blank maräng. Kavla eller tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Lägg marängsmeten i pajskalet och grädda i 175 grader i 15 minuter
Servera med vispad grädde. Tillsätt sockret under vispning och vispa till en blank maräng. Kavla eller tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Riv chokladen fint med ett rivjärn och rör i den i marängsmeten. Igår slutade jag lite tidigare än vanligt och jag kände helt enkelt inte för att slappna av direkt innanför dörren, och risken för att jag skulle sätta mig i soffan och slumra till lite var ganska stor, så då bestämde jag mig för att baka en paj som jag kunde ta med till värdparet som vi skulle till på kvällen