Pajdegen är samma som jag gjorde till körsbärspajen för någon vecka sedan. Idag fick vi besök på eftermiddagen och då passade jag på att göra en hallonpaj och en hemgjord vaniljsås
Smula över resterande pajdeg ovanpå pajen. Här kommer äntligen receptet på den gudomliga hallonpajen med vaniljsås inuti som jag visade er förut på Instagram (där heter jag @bambiblogg)
Pajdeg. Blanda ingredienserna till pajdegen. Tryck ut degen i en långpanna och grädda i 10 min ca. Bred ut smeten över den varma pajdegen och grädda ytterliggare i 25 min
Socker på rabarbern behövs inte eftersom mängden i pajdegen räcker. Pajdeg. Arbeta ihop till en pajdeg. Platta ut degen med händerna och täck bär och rabarber
Frysta eller färska hallonSocker efter smakPotatismjölSmuldegstäcket. ♥Idag tänkte jag ge er receptet på en god efterrättspaj jag gjorde helgen, en hallonpaj med smaskigt smultäcke med kokos
Tryck sedan ut halva degen i en pajform, lägg på bären och lägg resten av degen uppe på bären. 2dl havregryn1 1/2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1dl socker100g smör1/2 dl sirapCa200g hallon Blanda de torra ingredienserna i en skål
Pajdeg. Hallonpaj med krispigt havretäcke. Börja med pajdegen. Nyp snabbt ihop ingredienserna till degen och kalva ut/tryck ut degen i en springform med avtagbara kanter