Hallonmousse är så vansinnigt gott som fyllning i tårta tycker jag. 3 gelatinblad. Lägg 3 st gelatinblad i rikligt med kallt vatten 5- 10 minuter. Krama ur dom uppblötta gelatinbladen och rör ner 3 st ( ett i taget ) i det varma hallonmoset. 3 gelatinblad 3 dl grädde
Fyll upp med hallonmoussen. Hallonmousse ca 8 -10 portioner. Hallonmousse ca 8 -10 portioner. 4 dl turkisk yoghurt1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker1½ dl florsocker2 dl vispgrädde300 g vit choklad600 g hallon
Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme. 11,5 tsk gelatinpulver. 1Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver
Krama ur gelatinbladen och blanda ner dem i den varma hallonenpurén. En lätt gjord och god hallonmousse som du kan servera både som dessert eller använda i tårtfyllningar
Hallonmousse. Hallon är ett av sommarens bästa bär, topp två med jordgubbarna i topp. Tillsammans med syrlig lemon curd och krispiga smulor med lite smak av kokos kan det här bli sensommarens bästa dessert
350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela till garnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad