Denna hallonmousse är lite mer stabil än den jag ofta använder. Hallonmousse. 2-3 tsk gelatinpulver (3 tsk ger betydligt stabilare mousse). 2-3 tsk gelatinpulver
Hallonmousse i lakritschokladskal med lakritskaramell. Som jag mindes det var det enklare än det såg ut och nu var planen att fylla liknande lakritsströsslade chokladskal med hallonmousse och toppa med en dekor av lakritskaramell
Ena halvan är hallonmousse gjord på hallonpuré, och den andra är passionsfruktmousse gjord på passionsjuicekoncentrat (jag tog den med mest passion i, men hittade ingen utan apelsin och ananas och annat)
Menyn består av en mango och räksalsa med koriander, lammspett med spenat och granatäpplesallad, vitlöksrostad potatis och en fluffig hallonmousse med mynta till efterrätt
Sen gjorde jag favoriten hallonmousse. 250 g hallon (kokas med ca 1msk socker om de är utländska)När hallonen svalnat rör i 1 dl snabbmarsan-pulver, och 2 tsk gelatinpulver enl anvisningarna