Garnera med de färskahallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. 250 g frysta hallon. 150 g färskahallon. 1Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver. 1Garnering50 g färskahallon 1-2 dl grädde, vispadKör hallonen i en mixer eller matberedare tillsammans med kesellan
Hallonmousse är så vansinnigt gott som fyllning i tårta tycker jag. Sila hallonen i en finmaskig sil. Glöm inte att skrapa under silen där massor av hallonmos sitter
Hallonmousse. Man kan garnera som man vill såklart och färskahallon skulle ha passat ypperligt. Väg upp hallonen och lägg i en kastrull tillsammans med sockret
350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela till garnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad