Hade du glassmaskin gör du likadant och förvarar den i en burk. Hallonglass 2 portionerCa 250g kokosmjölk (jag använde mig utav Santa Marias)3 äggulor2msk sötströ0,5tsk vaniljpulver1dl hallonVispa kokosgrädden i en bunke, och se till att den stått kall innan och att den känns stum när du skakar den, inte vattnig. Har du glassmaskin funkar det fint att hälla i 10-20min
Häll smeten i din glassmaskin och följ anvisningarna på den. Gjorde hallonglass innan, givetvis LCHF. Jag valde att stanna min glassmaskin när konsistensen hade fått känslan av mjukglass
Fast jag höll på att bli knäpp på glassmaskinen. Har ju en glassmaskin som är ett tillbehör till min Kitchen Aid, helt plötsligt så funkade inte alla beståndsdelar till glassmaskinen
Jag behöver ingen glassmaskin och glassen blir ändå len och krämig. Ferrero rocher- och hallonglass. Minns ni när jag i onsdags sa att jag skulle bjuda på något glassigt