Kombinationen nougat och hallon är inte tokig alls tycker jag. Den här pannacottan med dubbelnougat och hallongelé är väldans god och också lätt att svänga ihop
Citroncheesecake med hallongelé. 0kommentarer. 10st digestivekex 50g smör eller margarin. 4st gelatinblad 2st ägg 400g philadelphiaost 2dl crème fraiche 1,5dl socker 1tsk vaniljsocker Skal från en citron 100g vit choklad
Tjingeling. Favoritdessert på ingång. Som många av er redan vet är pannacotta en riktigt favvis för mig när det handlar om desserter och i somras när jag var på semester och hälsade på familjen drog jag till med just en sådan när det vankades efterrätt
Ingredienser Portioner. 4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
. Säga vad man vill om julmat, men man går sällan hungrig från ett julbord. Fröknarna lever dock efter devisen "man är aldrig för mätt för en efterrätt"
Smörj din form och bröa (ströbröd eller cocos – efter egen smak) Smält smöret. Lägg din grovhackade choklad i det smälta smöret och rör tills den smält helt
FÄRSKA HALLON. MÖRK CHOKLAD. GRÄDDE. PANNACOTTA. ETT GOTT AVSLUT. Just nu äter vi i familjen LCHF, vi har tagot bort socker, mjöl, läsk, pasta, godis, potatis, ris och annat som är rikt av kolhydrater
Fördela hallonen i glasen. (Spara några till garnering. ). Häll saft, vatten och gelésocker i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning, ca 1/2 minut
På dottern och kusinens Stora Pokemonkalas förra helgen så gjorde jag ju bland annat vaniljpannacotta med hallongele, supergoda och så lättvindiga att göra som sagt
Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning