Rör försiktigt ner hallonvispgrädden i äggulesmeten. Vid servering dekorerar du din cheesecake på valfritt vis, jag valde färska hallon och vit choklad
Jag prövade att göra som det stod med gelantinblad och choklad och fick inte det till att fungera så jag smälte chokladen i mricron och sedan tog jag hallonen ur marinaden och värmde marinaden i micron och smälte de urkramade gelantinbladen i den och det fungerade fint
Ta fram hallonen ur frysen och låt dem tina en aning. Vispa grädden lätt och vänd ner den tillsammans med de halvtinade hallonen i bunken med de övriga ingredienserna
Bred då hallonsylt över ytan och lägg på ett lager färska hallon. ½ dl hallonsylt. Koka ingredienserna till kolasåsen ca 5 minuter och ringla den varm över hallonen inför serveringen. 3/4 dl hallonsylt. Ca 200 g hallon
Jag har några idéer på lager som jag verkligen vill testa och den här halloncheesen var en av dem. Hallon och mandel går så bra ihop så det var inget svårt val
Tills dess kan ni svänga ihop och njuta av denna supersmarriga kaka med smak av hallon. Och så spritsade jag över lite chia-hallon-topping med min Decopen