Lägg de frysta hallonen i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en ugnssäker form. 400 g frysta hallon. 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1 dl Arla Köket® crème fraiche
150 g Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla® Svenskt Smör. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbar. 1Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting. 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbarGör så här Sätt ugnen på 175°
Garnera med hallon. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg citrus. 1⁄2 liter hallon. Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med ägg och hackad choklad
2 dl Arla® vispgrädde. 11 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 1blandade färska bär t ex hallon eller blåbär. 1Receptet gäller för 8 glas 2 dl Arla® vispgrädde 150 g vit choklad 1 ägg 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg blandade färska bär t ex hallon eller blåbärGör så här Vispa grädden
Varva smet, kex och hälften av hallonen i formen. Stjälp upp och garnera med hallon och myntablad. 2 dl Arla® vispgrädde. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon. 250 g hallon
Mosa resten av hallonen. Varva kvarg, fluff och hallonmos i små glas. Toppa med ett hallon. Lägg 6 hallon åt sidan. 2 dl hallon. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
225 g osockrade frysta hallon. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g osockrade frysta hallon 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj
Tina hallonen något. 250 g färska hallon. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. Receptet gäller för 4 port 250 g färska hallon 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj 2 digestivekex